Bent u de bekleding van uw trap helemaal zat? Bent u toe aan een nieuwe uitstraling van uw hal? Of wilt u gewoon een nieuw fris kleurtje op uw trap zodat het een echte blikvanger wordt? Uw trap schilderen is dan een mooie optie. 040 Schilder Veldhoven helpt u graag verder met deze klus.

Trap schilderen: De voorbereiding 

Bij schilderwerk is het voorbereiden vaak belangrijker dan het schilderen zelf. Zo ook wanneer u uw trap in de verf wil zetten. Er moeten aan verschillende werkzaamheden gedacht worden. Zo is het repareren van beschadigingen erg belangrijk. Wordt dit niet juist gedaan dan zal het nieuwe verfwerk niet tot zijn recht komen. Hiernaast is het ook altijd belangrijk om de vorige verflaag te verwijderen wanneer deze is gaan bladderen. Zo wordt de trap weer mooi glad. Na het repareren van beschadigingen en het verwijderen van de oude verflaag is het tijd om de trap te schuren, te ontvetten en stofvrij te maken. Hulp nodig bij deze tijdrovende klussen? Dan staan wij voor u klaar.

Uw trap verven

Na alle voorbereidingen kan het verven beginnen. Zelf uw trap verven? Dat kan natuurlijk. Vaak is dit wel een zeer tijdrovende klus. Hiernaast is het belangrijk om de juiste trapverf en materialen te gebruiken. 040 Schilder staat dan ook graag voor u klaar, zodat u uw tijd aan iets anders kunt besteden. 

040 Schilder Veldhoven

040 Schilder werkt met een vaste groep vakkundige schilders die graag uw trap schilderen. Of het nu gaat om een trap verven, het verven van deuren of buitenschilderwerk, voor ons is niks te gek. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om uw trap te laten lakspuiten. Het laten spuiten van uw trap is een snelle en voordelige manier. Het is meestal goedkoper dan schilderen en de afwerking is strakker.

U schilderwerk uitbesteden aan een schilder? 040 Schilder Veldhoven helpt u graag. Neem contact met ons op via 040-2051882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • schilderwerk-1
  • houtrot-1
  • vve-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Schilder vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Schilder met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Schilder door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2023 www.040schilder.nl
Sitemap

040 Schilder Eindhoven
040 Schilder Eindhoven 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.