Schilderwerk in alle vormen

Bent u na het verbouwen toe aan een nieuwe kleur op de muur en bent u daarvoor zoekende naar schilders? Wilt u het houtwerk van uw nieuwe huis in de hoogglans zetten? Of wilt u houtrot in het appartementengebouw voor zijn en bieden schilders uitkomt? 040 Schilder helpt u te besparen op het onderhoud en zorgt natuurlijk voor een prettige woonomgeving. In Eindhoven en de hele regio eromheen. U belt 040-2051882 en één van onze ervaren schilders maakt graag een afspraak met u. 040Schilder is een bedrijf dat altijd een ervaren schilder richting u stuurt, we zijn dan ook een van de meest ervaren bedrijven in regio Eindhoven. Onze schilders, bedrijven topwerk! Wij zijn gespecialiseerd in:
Schilderwerk & spuitwerk zoals binnenschilderwerk  en buiten schilderwerk.
Houtrot & betonrot
Onderhoudswerk voor VVE’s

 

Ervaren schilders zorgen ervoor

Vakkundig schilderwerk betaalt zich terug. Niet alleen in het woon- en leefgenot, maar ook in het onderhoud. Zo hoeft u zich over uw huis geen zorgen te maken. En als u onverhoopt toch te maken krijgt met hout- of betonrot, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring, lossen we het probleem voor u op.

U wilt perfect schilderwerk; wij ook. De verf die wij leveren is dan ook altijd van een eersteklas A-merk. We geven u vijf jaar garantie. En we werken met een vaste groep ervaren, goed opgeleide, VCA-gecertificeerde schilders, met ieder een technische achtergrond.

Elk oppervlak, in meer dan 50 tinten

U kunt 040 Schilder inzetten voor alle schilderswerkzaamheden. Dat gaat verder dan de wanden en de plafonds in uw huis. En ook verder dan het buitenschilderwerk, waarbij we de kozijnen, de poort, de deur, het balkon en de dakgoot van een verflaag voorzien, in elke denkbare kleur. Ook kunt u voor spuitwerk en speciale coatings bij ons terecht. Denkt u daarbij aan een vloercoating in een garage of een galerij of een waterdichte coating voor in het zwembad. 

Andere klussen dan een schilder nodig?

Bent u ook andere delen van uw huis aan het verbouwen of renoveren? Of zoekt u een klusjesman, loodgieter, timmerman, dakdekker of stucadoor?  Ook dan belt u ons op 040-2051882. Of ga naar de website 040klusbedrijf.nl.

Wilt u de prijs of prijzen van een schilder weten? Vul hieronder dan het offerte-formulier in en u krijgt snel een overzicht van de kosten van een schilder met het schilderwerk. De prijs van schilderwerken en dus de totale schilderkosten, kan enorm verschillen naar aanleiding van uw wensen. Door hieronder een schilder offerte op te vragen, ontvangt u de prijzen van uw schilderwerk, waarbij een professionele schilder bij u langskomt. Wilt u bijvoorbeeld de prijzen weten van schilderwerken aan uw gevel of wilt u de prijs van een schilder voor overig schilderwerk? Kortom, heeft u werk voor onze schilder, neem dan gerust contact op en onze schilder komt langs.

  • schilderwerk-1
  • houtrot-1
  • vve-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Schilder vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Schilder met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Schilder door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2024 www.040schilder.nl
Sitemap

040 Schilder Eindhoven
040 Schilder Eindhoven 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.