Goed schilderwerk geeft meer dan alleen kleur. De uitstraling van uw huis en uw inrichting worden voor een groot deel bepaald door de kwaliteit van de verf en van het schilderwerk. Uw huis geregeld laten schilderen is dan ook erg belangrijk. Ook verlengt goed schilderwerk de levensduur van uw huis op technisch gebied. 040 Schilder zorgt ervoor dat uw woning of bedrijfspand er tiptop uitziet en dat u jarenlang vooruit kunt. Of het nu om het schilderen van nieuwbouw of iets anders gaat. 

Schilderwerken binnen…

De kleur op de muren, de plafonds en de kozijnen en daarnaast de lichtinval zijn bepalend voor de sfeer in uw huis. Goed en hoogwaardig schilderwerk maakt daarbij echt het verschil. Binnen in huis leveren we graag een bijdrage aan uw wooncomfort. In principe kunnen we op elke ondergrond verf - en daarmee dus sfeer - aanbrengen: hout, sierpleister, pleisterwerk, beton of spachtelputz. Waarbij we onze hand ook niet omdraaien voor het behangen van één of meerdere wanden.

… en schilderwerken buiten

Uw kozijnen, deuren en andere houten delen hebben vaak veel te lijden van regen, wind, zon, hagel en sneeuw. Een degelijke basis en goed onderhoud zijn daarom belangrijk. U doet er goed aan om elke vijf jaar het buitenschilderwerk te (laten) doen. En dat gaat veel verder dan het schilderwerk zelf: we pakken hout- en betonrot voor u aan, plaatsen glaslatten, vervangen kitnaden en zorgen voor deelvervanging. Zo kunt u veel problemen en schade voorkomen. We bieden u daarnaast de mogelijkheid een onderhoudsabonnement af te sluiten.

Spuitwerk

Als uw huis nog niet is ingericht, is spuitwerk misschien een interessante optie voor u. In een leeg huis kunnen we de muren vlug en op voordelige wijze voor u spuiten. Dit is meestal goedkoper dan schilderen en de afwerking is strakker. In een volledig ingericht huis kunt u overigens beter kiezen voor schilderwerk.

Naast het spuitwerk dat wij voor u aanbrengen op de muren, kunt u de wanden en het plafond door ons te laten texen. Ook hebt u de mogelijkheid om de deuren, kozijnen en trappen te laten lakspuiten of uw nieuwbouwhuis te laten spackspuiten. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden. 

Kosten huis laten verven

Wilt u meer weten over onze dienstverlening als het gaat schilderwerk of spuitwerk? Neem contact met ons op  via 040-2051882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • schilderwerk-1
  • houtrot-1
  • vve-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Schilder vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Schilder met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Schilder door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2024 www.040schilder.nl
Sitemap

040 Schilder Eindhoven
040 Schilder Eindhoven 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.