Woont u in een appartementengebouw of flat? Graag stemmen wij dan met de Vereniging van eigenaren (VVE) af hoe we het gebouw in een zo goed mogelijke staat voor u kunnen houden. Op basis van het meerjarenonderhoudsplan van de VVE, zorgen wij ervoor dat het hele gebouw op regelmatige basis wordt geïnspecteerd en onderhouden. De beste onderhoudsmomenten zijn immers vaak voorbij voordat u er erg in heeft. U voorkomt zo achterstallig onderhoud en onnodige kosten. Mocht er sprake zijn van hout- of betonrot, dan verhelpen wij de problemen snel en grondig. Ook bij verbouwingen en renovaties helpen we uw VVE uiteraard graag: we voorzien u graag van kleur- en materiaaladvies, voeren het schilderwerk uit en adviseren u over het onderhoud.

Zekerheid

Waarvoor u ons ook inschakelt, bij al onze werkzaamheden houden we ons aan het gemaakte bestek. Daarnaast werken wij alleen met hoogwaardige A-merken en materialen en hebben we een VCA-certificatie. We houden ons aan de ARBO-normen en laten de veiligheid controleren door een externe, objectieve partij. En we geven vijf jaar garantie. Kwaliteit en zekerheid bieden gaat immers ook over vertrouwen.

Wilt u meer weten de dienstverlening en schilders in Eindhoven aan VVE’s, zoals meerjarenonderhoudsplannen? Neemt u dan contact met ons op via 040-2051882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  • schilderwerk-1
  • houtrot-1
  • vve-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Schilder vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Schilder met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Schilder door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2024 www.040schilder.nl
Sitemap

040 Schilder Eindhoven
040 Schilder Eindhoven 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.