Hoe zorgvuldig uw woning of bedrijfspand ook is afgewerkt, toch is goed onderhoud noodzakelijk. Zo bent u problemen – en daarmee hoge kosten – voor.

Houtrot

Op het moment dat houtrot zichtbaar wordt, bent u eigenlijk al te laat. Dan is de schade al aanzienlijk. De oorzaak van houtrot? Helaas zijn er vele: openstaande glaslatten, een roestige spijker in het hout of onderdorpels die niet  (meer) goed zijn. Een afsluitende laag kan veel schelen. Maar dan nog doet u er goed aan de onderdorpels elke twee jaar te laten inspecteren. Het is onze ervaring dat we houtrot op die manier vroegtijdig kunnen opsporen en voorkomen dat het erger wordt. Als u toch te maken krijgt met houtrot, dan kunnen we het gelukkig voor u aanpakken. Uw hout blijft gezond als we de houtrot wegfrezen en het gat opvullen met epoxy.

Betonrot

Ook voor betonrot geldt dat het een ongewenste gast is. Van betonrot is sprake als er stukjes beton beginnen af te brokkelen.Het kan behoorlijke gevolgen hebben, uw huis wordt  letterlijk minder stevig.  We pakken de betonrot daarom goed en grondig voor u aan en verkleinen de kans dat het terugkomt, bijvoorbeeld door de betonnen balkonvloer na behandeling te voorzien van een twee-componentencoating.

Onderhoudscontract

Het is verstandig om uw woning eens per twee jaar te laten inspecteren op houtrot en andere beschadigingen. Enerzijds wilt u dat uw huis er mooi uit blijft zien, anderzijds voorkomt u hoge kosten doordat u de problemen in een vroeg stadium goed en snel kunt aanpakken. Naast de inspecties en het planmatig onderhoud, voeren we elke vijf jaar het grote schilderwerk voor u uit. In plaats van een onderhoudscontract kunt u ook een eenmalige onderhoudsbeurt laten uitvoeren door een van onze specialisten.

Onderhoudslogboek

We houden voor uw pand een logboek bij waarin alle inspecties en genomen acties worden verwerkt. Zo blijft u op de hoogte van de technische stand van zaken van het huis. Dit logboek is ook handig als u overweegt uw woning te verkopen. U kunt de nieuwe bewoner precies laten zien hoe het huis eraan toe is en wat er in het verleden aan onderhoud is gedaan.

Wilt u meer weten over onderhoud en mogelijke schade aan uw woning of bedrijfspand en wat daaraan te doen is?  Neem dan contact met ons op via 040-2051882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

  • schilderwerk-1
  • houtrot-1
  • vve-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Schilder vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Schilder met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Schilder door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2024 www.040schilder.nl
Sitemap

040 Schilder Eindhoven
040 Schilder Eindhoven 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.