Reviews

Onze klanten beoordeelden 040 Schilder met een gemiddelde score van: 8,4

Wilt u weten hoe 040 Schilder door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

 

040 Schilder Eindhoven
040 Schilder Eindhoven 4.7/ 5 based on 1 32 ratings.

Familie van Beurden

Het buitenschilderwerk is zeer netjes gedaan, vriendelijke schilders, hebben alles netjes achter gelaten. Er bleek nog iets meer werk gedaan te moeten worden, ook dit is goed opgelost, er werd op de laatste middag een derde schilder ingezet waardoor het werk toch na 3 dagen klaar was. 

Rating:Schilderwerk

Blij met het schilderwerk, de kozijnen kunnen er weer een paar jaar tegenaan. bedankt

Rating:Richard en Cecile v Cuijk

Grote verbouwing Aalst.

Na jaren dan toch de knoop doorgehakt en besloten het hele huis van boven tot beneden aan te pakken. Verschillende offerte aanvragen gedaan maar uiteindelijk met het beste gevoel in zee gegaan met 040 groep. Het grote voordeel is dat dit bedrijf zich vertegenwoordigd in elke discipline van het bouwvakkers gilde waardoor er voor ons 1 aanspreekpunt was.

We hebben het hele huis laten schilderen door de huisschilder van 040groep een prima kerel die van aanpakken weet we zijn super tevreden over al het werk wat gedaan is en raden iedereen aan om met wat voor klus dan ook met dit bedrijf in zee te gaan.

Rating:Fam Smetsers Veldhoven

Wij zijn uiterst tevreden over het afgeleverde schilderwerk door 040-Schilders.
Het ziet er zeer strak uit en is geheel volgens planning en prijs opgeleverd. Daarbij speelt de prettige communicatie ook een belangrijke rol. Het is iedere dag weer prettig thuiskomen in een huis dat er van buiten zo goed uitziet.

Rating:Sharon de Wit

Mijn muren en plafonds waren door de jaren erg geel geworden. 040 Schilders heeft alles weer mooi wit en strak gespoten. Alles werd snel en vakkundig afgewerkt. Heel prettig communiceren met 040 schilders Ik ben super blij met het resultaat.

Rating:Tevreden klant

We zijn zeer tevreden over dit bedrijf. We hebben goede afspraken kunnen maken en advies gekregen van Dave, alles werd zeer netjes afgeplakt en super strak gespoten. Dave is de volgende dag nog terug gekomen voor het kleuren van de keukenmuren. Dit alles is tegen een zeer nette prijs gedaan.
Dus wij raden dit bedrijf zeker aan!

Rating:Anoniem

Mijn vrouw en ik zijn bij 040-Schilders terecht gekomen via een bewoner uit de straat, waar zij ook het schilderwerk hadden laten doen. wij konden dus precies zien hoe nauwkeurig er werd gewerkt en met welk materiaal. Alles werd precies volgens de offerte uitgevoerd. Schilder Dave is een bekwame persoonlijkheid om over de vloer te hebben. Het werk is ook bij ons perfect uitgevoerd. wij kunnen er weer vele jaren tegenaan. Bedankt Dave.

Rating:Tevreden klant

Bij deze wil ik 040 schilders hartelijk danken voor het geleverde werk. Het schilderwerk ziet er weer netjes en strak uit. Het eindresultaat is geweldig. Ik zal jullie zeker voordragen aan vrienden kennissen etc.

Rating:Anoniem

Buitenschilderwerk voor de 2e keer door dit schildersbedrijf laten doen.
Alles is weer vakkundig geschilderd door een vertrouwde schilder.
Prima werk alles zit weer mooi en strak in de lak. Niet voor niets komen we steeds weer terug.

Rating:Kees de Roos

Een zeer vakkundig schildersbedrijf, ze hebben bij ons ten volle tevredenheid ons hele huis (buiten en binnen) geschilderd.
Ik beveel 040-Schilders ook bij iedereen van harte aan!

Rating:John en Bea

040 schilder voldeed geheel aan de verwachtingen. De offerte was duidelijk omschreven. Spuiten van latex is interessant qua prijs en het gaat veel sneller dan traditioneel rollen. Wij zijn tevreden!

Rating:Fam Driessen uit Valkenswaard

Een zeer vakkundig en goed schildersbedrijf met fijne schilders die nog weten wat vakmanschap is. De kozijnen staan mooi strak in de lak.
Kortom een aanrader.

Rating:Ron Pelsen

Vriendelijk en vakkundig. Reacties via de mail waren erg snel en duidelijk. De hele woning inclusief plafonds gespoten met een erg strak resultaat. Last minute extra werk geen probleem + deskundig advies naderhand.

Rating:  • schilderwerk-1
  • houtrot-1
  • vve-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Schilder vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Schilder met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Schilder door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2024 www.040schilder.nl
Sitemap

040 Schilder Eindhoven
040 Schilder Eindhoven 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.