Een gemiddelde woning heeft al snel zo’n tien deuren. Het is misschien niet het eerste onderdeel waar u aan denkt bij het opknappen of verbouwen van uw huis, maar niet geheel onbelangrijk. Deuren worden namelijk veel gebruikt en staan vaak in het zicht. Niet alleen binnendeuren, maar vooral buitendeuren hebben vaak veel te lijden. Kunnen uw deuren ook wel een schilderbeurt gebruiken? U kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan of om een schilderbedrijf in te huren.

De voorbereiding

Deuren schilderen vereist de nodige voorbereiding. Zo moet het hang- en sluitwerk verwijderd worden, dient de deur gecontroleerd te worden op schade en is het goed schuren en stofvrij maken van de oppervlakte van de deur erg belangrijk.

Deuren verven

Wanneer alles schilder-klaar gemaakt is, kan het deuren verven beginnen. Ook dit vereist de nodige kennis. Zo zijn er alleen al veel verschillende soorten grondlakken en verfsoorten. Grondlak vormt de basis voor de verf. Wilt u gebruik maken van grondlak dan is het belangrijk om de grondlak goed af te stemmen op de verf die eroverheen komt. Wordt er geen gebruik gemaakt van de juiste combinatie dan zal de verf namelijk niet goed hechten. In plaats van dekkende verf kunt u uw deuren ook (laten) beitsen. Op deze manier blijft u de nerf van het hout mooi zien. Dit kan alleen bij onbehandelde of blank geschuurde deuren. Niet alleen de grondverf, beits of verf is belangrijk wanneer u bezig bent met deuren verven, ook het gebruik van kwaliteitsmateriaal zorgt voor het beste resultaat.

Schilderbedrijf 040 Schilder

Deuren schilderen is vaak niet in één dag klaar en zoals hierboven toegelicht komt er veel bij kijken. Moet u gaan voor verf op water- of terpentinebasis? Een roller of een kwast? Is het verstandig om van binnen naar buiten te verven of juist andersom? Voorbereiding, vakmanschap en het gebruiken van het juiste materiaal zijn de sleutel tot een mooi geschilderde deur. Een schilderbedrijf weet met deze vragen dus wel raad. 040 Schilder werkt met een vaste groep vakkundige schilders en maakt gebruik van eersteklas verven (A-merken). U kunt niet alleen bij ons terecht voor het laten verven van uw deuren, maar voor al het schilderwerk dat u maar kunt bedenken.

Weet u dus niet hoe u het beste u deur kan verven? Heeft u geen tijd en/of zin om aan deze klus te beginnen? Of wilt u uw deuren gewoon perfect laten schilderen door een professionele schilder? Schilderbedrijf 040 Schilder helpt u graag. Neem contact met ons op via 040-2051882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • schilderwerk-1
  • houtrot-1
  • vve-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Schilder vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Schilder met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Schilder door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2023 www.040schilder.nl
Sitemap

040 Schilder Eindhoven
040 Schilder Eindhoven 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.