Buitenschilderwerk is een klus die vaak uitgesteld wordt. Gevaarlijk, want buitenschilderwerk beschermt uw woning/pand tegen verschillende weersomstandigheden. Wordt het verfwerk niet bijgehouden dan bestaat de kans dat uw woning schade oploopt. Heeft u schade zoals verkleuring en blaasjes op uw buitenschilderwerk? Of kan uw buitenschilderwerk wel een likje verf gebruiken om een andere reden? Dan kunt u ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan of om een schilderbedrijf in te huren. Wij raden u het laatste aan. Buitenschilderwerk (zoals bijvoorbeeld een buitenmuur verven) vraag namelijk om een vakman. 040 Schilder helpt u daarom graag vakkundig verder.

Buitenmuur schilderen

De buitenmuur van uw woning is het eerste wat men ziet. U wilt natuurlijk dat uw buitenmuur er fris en netjes uitziet. Wat u kunt doen is zelf uw buitenmuur verven of deze laten verven. Een vuistregel is dat dit ongeveer iedere vier á vijf jaar nodig is (sterk afhankelijk van uw woning). Bij een buitenmuur schilderen komt een hoop kijken. Zo moet de buitenmuur eerst goed worden schoongemaakt en ontvet worden. Vervolgens dient de muur grondig geschuurd te worden, zodat de verf goed hecht wanneer we de buitenmuur verven. Hiernaast is het belangrijk om de juiste (grond)verf te gebruiken. Dit is sterk afhankelijk van het soort muur. Ook zijn er verschillende soorten schildertechnieken, zoals ouderwetse schildertechnieken en decoratieve technieken. Benieuwd naar de beste opties voor uw woning/pand? Wij beantwoorden graag uw vragen.

Kozijnen schilderen

Niet alleen de buitenmuur van uw woning heeft wat te verduren door verschillende weeromstandigheden, maar ook kozijnen worden hieraan blootgesteld. Kozijnen schilderen is dan ook een klus die niet overgeslagen dient te worden. Bij het schilderen van kozijnen komt veel kijken. Zo moet er eerst gekeken worden of het kozijn beschadiging op heeft gelopen. Zwakke/rotte plekken dienen opgespoord en gerepareerd te worden. Een klus die vaak vergeten wordt, maar een erg belangrijke basis vormt voor het schilderwerk. Hiernaast moet vuile, losse en/of oude verf weggekrabd worden. Het kozijnen schilderen kan hierna beginnen. Weet u niet voor welke verf u het beste kunt gaan?  Of welke materialen u het beste kunt gebruiken? Onze vakmensen weten met deze vragen wel raad en nemen het werk graag voor u uit handen.

040 Schilder

040 Schilder verzorgt schilderwerk in Eindhoven en omstreken. Wij bestaan uit een team van professionele schilders die gebruik maken van de beste verven (A-merken).

Zelf uw buitenmuur verven? Of toch liever uw schilderwerk door een echte vakman laten uitvoeren? 040 Schilder neemt uw schilderwerk graag voor u uit handen. Neem contact met ons op via 040-2051882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • schilderwerk-1
  • houtrot-1
  • vve-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Schilder vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Schilder met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Schilder door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2023 www.040schilder.nl
Sitemap

040 Schilder Eindhoven
040 Schilder Eindhoven 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.