040 Schilder is een schilder bedrijf in Eindhoven en de hele regio eromheen. 040 Schilder is een van de meest ervaren schildersbedrijven in de regio Eindhoven. Onze schilders bedrijven topwerk en zijn gespecialiseerd in onder andere:

Schilder bedrijf met Ervaren schilders

040 Schilder bedrijf werkt met ervaren en vakkundige schilders. Van goed en vakkundig schilderwerk zal u, de klant, namelijk veel profijt ervaren. Naast dat uw huis er mooier van wordt, hoeft u zich over het onderhoud ook geen zorgen te maken. De kans op hout- of betonrot wordt dankzij het vakkundig schilderwerk van 040 schilder vele malen kleiner. Mocht u onverhoopt toch te maken krijgen met hout- of betonrot, dan bent u ook hiervoor bij ons op het juiste adres. Wij lossen dit probleem graag voor u op!

Niets is ons te gek

Wij zijn in te zetten voor al uw schilderwerken, niets is ons te gek! 040 Schilder gaat verder dan de muren schilderen en plafonds verven in uw huis of buitenschilderwerk zoals het schilderen van de kozijnen, gevels verven, de poort een nieuw kleurtje geven, de deuren schilderen, trappen schilderen of het balkon verven. Bij ons kunt u namelijk ook terecht voor spuitwerk en/ of speciale coatings zoals een vloercoating of een waterdichte coating voor het zwembad.

Een schildersbedrijf met tevreden klanten

Ons streven is een tevreden klant. Wanneer onze klanten tevreden is dan zijn wij dit ook. Dit blijkt ook uit onze reviews. Onze klanten gaven 040 Schilder namelijk een gemiddelde score van een 8.4 en hier zijn we natuurlijk erg trots op. Onze klanten komen overal uit de regio van Eindhoven, denk hierbij aan Nuenen, Geldrop, Best, Veldhoven enzovoorts. Heeft u iets wat geschilderd moet worden? Dan komen we natuurlijk graag naar u toe!

Wat gaat het kosten?

Bij ons is het natuurlijk ook mogelijk om vooraf gratis een vrijblijvende offerte aan te vragen. Het aanvragen van een offerte kan bij ons ook online door het offerte aanvraag formulier in te vullen. Vraag nu een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel! Daarnaast kunt u naar wens natuurlijk ook een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of u kunt ons telefonisch bereiken op 040-2051882. Dus heeft u iets wat geschilderd moet worden, of heeft u last van hout of betonrot? Wacht dan niet langer en neem gratis en vrijblijvend contact op met 040schilder! 

  • schilderwerk-1
  • houtrot-1
  • vve-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Schilder vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Schilder met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Schilder door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2023 www.040schilder.nl
Sitemap

040 Schilder Eindhoven
040 Schilder Eindhoven 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.