Het schilderen van een plafond wordt vaak zo lang mogelijk uitgesteld, er wordt immers toch niet zo vaak naar een plafond gekeken denkt men. De extra waarde van een woning en/of bedrijfspand zit hem vaak toch in de afwerking. Plafonds dienen hierbij niet vergeten te worden. Is uw plafond ook aan een beurt toe? Dan kunt u ervoor kiezen om deze zelf te witten, of om dit te laten uitvoeren door een vakman. Kiest u voor het laatste? Dan staat 040 Schilder graag voor u klaar.

De voorbereiding voor het verven van uw plafond

Zelf uw plafond verven? Begin dan altijd met het schoonmaken van uw plafond. Bekijk goed of er bijvoorbeeld scheuren in uw plafond aanwezig zijn. Is dit het geval? Dan dienen deze eerst gerepareerd te worden. Roet- en nicotineplekken op uw plafond? Dan kunt u niet zomaar uw plafond verven. Deze vlekken vragen namelijk om een speciale behandeling. De professionals van 040 Schilder Nuenen verwijderen deze vlekken graag vakkundig voor u.

Naast het schoonmaken van uw plafond is het van belang om uw vloer af te dekken met folie vanwege kans op druppen, te zorgen voor een goed geventileerde ruimte en de juiste temperatuur. Daarnaast dient u natuurlijk te voorzien van het juiste schildermateriaal.

Behandelen van een plafond

Voordat u uw plafond in de verf gaat zetten dient deze eerst behandelt te worden met voorstrijk. Dit zorgt ervoor dat de verf goed dekt. Is uw plafond al voorzien van een oude verflaag dan is dit niet nodig.

Het verfwerk

Na de juiste voorbereiding en het behandelen (indien nodig) kan het verven beginnen. Bij het verven van een plafond is het handig een telescoopsteel te gebruiken. Op deze manier kunt u het plafond gemakkelijk witten zonder een ladder te gebruiken. Bij het verven is het belangrijk om voldoende verf te gebruiken en lange banen te maken met de roller. Wanneer u lange vlakken maakt waarvan de banen wat overlappen bent u verzekerd van het beste resultaat. Op deze manier ontstaat er namelijk geen baanvorming. Randen dienen met een kwast geschilderd te worden.

040 Schilder Nuenen

Bent u niet zeker welk materiaal en/of verf u het beste kunt gebruiken? Geen tijd om uw plafond zelf te witten? Of wilt u gewoon verzekerd zijn van het beste resultaat? Dan staat 040 Schilder voor u klaar. Wij werken met een vaste groep vakkundige schilders die graag uw plafond verven voor u.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via 040-2051882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • schilderwerk-1
  • houtrot-1
  • vve-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Schilder vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Schilder met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Schilder door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2023 www.040schilder.nl
Sitemap

040 Schilder Eindhoven
040 Schilder Eindhoven 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.