Elk huis of bedrijfspand verdient het juiste schilderwerk. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt er ook voor dat de waarde van uw woning of pand aanzienlijk stijgt. Is uw volledige woning en/of bedrijfspand toe aan nieuw gevelschilderwerk? 040 Schilder Geldrop neemt uw schilderwerk graag uit handen in Eindhoven en omstreken.

Voorbereidend werk

Wilt u uw gevel verven? Dan dient de gevel eerst schoongemaakt te worden. Bij groene aanslag kan er het beste verdund bleekwater gebruikt worden, bij witte aanslag bijvoorbeeld een harde kunststofborstel. Ziet u gevel er nog netjes uit? Dan kan de gevel vaak schoongemaakt worden met een hogedrukspuit, wat water en neutrale zeep. Wanneer u gebruik maakt van een hogedrukspuit dient u goed op de voegen te letten. Deze kunnen namelijk beschadigen. Is de gevel schoon? Dan is het verstandig de ondergrond te behandelen, afhankelijk van de ondergrond. Vragen over het voorbereidend werk? Onze professionals staan voor u klaar.

Het verven

Heeft u dit gedaan? Dan kan het verven beginnen. Let hierbij goed op dat de juiste materialen gebruikt worden. Juiste materialen zorgen namelijk voor het juiste resultaat. Gaat u een gevel verven met een ondergrond van baksteen, dan is het bijvoorbeeld verstandig om een vachtroller met lange haren te gebruiken (voegwerk wordt op deze manier meteen meegepakt).  Benieuwd hoe u uw gevel het beste kan verven? 040 Schilder Geldrop helpt u graag.

Verven kozijnen

Niet alleen uw gevel, maar ook uw kozijnen hebben door de verschillende weersinvloeden natuurlijk het een en ander te voorduren. Het schilderwerk van kozijnen gaat gemiddeld zo’n drie tot vijf jaar mee. Bevatten uw kozijnen scheurtjes of afbladdering? Dan wordt het tijd voor het verven van kozijnen! Meer weten over het verven van kozijnen? Bekijk onze pagina over buitenschilderwerk.

040 Schilder Geldrop

Gegarandeerd een mooi resultaat? Schakel een professional in voor het schilderen van uw gevel. Op zoek naar een schilder in Geldrop? 040 Schilder is een van de meest ervaren schilderbedrijven in regio Eindhoven. Wij zorgen er dan ook voor dat uw gevel er weer perfect uit komt te zien. Naast gevelwerk staan wij ook voor u klaar wanneer uw schilderwerk binnenshuis wel een likje verf kan gebruiken. Of het nu gaat om afbladdering of een nieuwe uitstraling, wij staan graag in alle gevallen voor u klaar.

Benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem gerust contact met ons op via 040-2051882 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U ontvangt zo snel mogelijk een prijsvoorstel. 

  • schilderwerk-1
  • houtrot-1
  • vve-1

Wat gaat dat kosten?

offertegesprek

U ontvangt van 040 Schilder vooraf gratis een vrijblijvende offerte. We maken graag een afspraak met u om bij u thuis te komen kijken. U ontvangt de volgende dag al een prijsvoorstel. 

Offerte aanvragen  ›

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

reviewscore

Onze klanten beoordeelden 040 Schilder met een gemiddelde score van: 8,4.
Wilt u weten hoe 040 Schilder door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf  ›

Copyright © 2023 www.040schilder.nl
Sitemap

040 Schilder Eindhoven
040 Schilder Eindhoven 4.7/ 5 based on 1 13 ratings.